ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟ E-MAIL ΜΑΣ

Καθαρίστε γρήγορα και εύκολα τη λερωμένη οθόνη σας. Πατήστε εδώ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ


Αφήνοντας πίσω τα δυσάρεστα περί δημοσίου χρέους και εκποίησης της ελληνικής γης θα ασχοληθούμε επιτέλους και με κάτι που αποτελεί μάστιγα για το μέσο Έλληνα πολίτη.

Ποιος φταίει άραγε για την έξαρση της εγκληματικότητας; Πριν βιαστείτε να απαντήσετε, φρόνιμο θα ήταν να θέσετε αυτό το ερώτημα στους εκλεγμένους ηγέτες της χώρας μας. Λαϊκισμός; Διαβάστε με προσοχή:

Η ολοένα αυξανόμενη φτώχεια και μιζέρια οδηγεί σε σημαντική αύξηση ορισμένων αδικημάτων σε όποια κοινωνία ανά την υφήλιο και αν λάβει χώρα. Τα κυριότερα είναι οι κλοπές, οι ληστείες(δηλαδή οι κλοπές με την άσκηση βίας ή απειλών) και τα χαρακτηριζόμενα ως οικονομικά εγκλήματα με πρωταγωνιστή τις απάτες.
Δεδομένου ότι η εξαθλίωση θα επιφέρει επιπλέον ταλαιπωρία στους πολίτες και δια μέσω κρουσμάτων κλοπών και ληστειών, θα περιοριστούμε στη σημαντικότερη αιτία της εξάπλωσής τους. Η αναφορά γίνεται στον αστείο διωκτικό χαρακτήρα του κράτους, το οποίο θέσπισε ΄΄ δρακόντειους΄΄ νόμους για την πάταξη των εν θέματι εκνόμων ενεργειών. Βλέπετε, ο επίδοξος κακοποιός δεν πρόκειται να αναχαιτιστεί μόνο με την.....