ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟ E-MAIL ΜΑΣ

Καθαρίστε γρήγορα και εύκολα τη λερωμένη οθόνη σας. Πατήστε εδώ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

14χρονος κρεμάστηκε στο κελί του αφού πρώτα είχε βασανιστεί απο τους φύλακες

'Eνας 14χρονος νεαρός Βρετανός
O Adam Rickwood, ένας 14χρονος νεαρός Βρετανός, βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του από το προσωπικό του κέντρου ασφαλής κατάρτισης County Durham στο Hassockfield.

Ο έφηβος από το Burnley, ο οποίος είχε ιστορικό ψυχικών προβλημάτων υγείας, και ήταν εθισμένος στο ποτό και τα ναρκωτικά, είχε προηγουμένως χτυπηθεί στο κεφάλι από το προσωπικό που χρησιμοποιεί μια αμφιλεγόμενη διαδικασία περιορισμού .Ώρες αργότερα ,μετά την επίθεση, μεταξύ 23:45 και λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 9 Αυγούστου 2004, το σώμα του Αδάμ βρέθηκε κρεμασμένο στο δωμάτιο-κελί.

Το 2007 μετά το κλείσιμο της έρευνας ο θάνατος του δηλώθηκε αυτοκτονία, αλλά σύμφωνα με τον βοηθό αναπληρωτή ιατροδικαστή Τζέρεμι Φρίντμαν ο οποίος ηγείται της δεύτερης έρευνας για τον θάνατό του εφήβου δεν είχαν αποκαλυφθεί πλήρως όλα τα γεγονότα.
Ο Φρίντμαν ανέφερε ότι δεν είχε αποκαλυφθεί στους ενόρκους της δίκης ότι το προσωπικό της φυλακής χρησιμοποιούσε ανορθόδοξες μεθόδους συμμόρφωσης των νεαρών κρατουμένων , όπως αυτή που ανάγκασε τον νεαρό Adam να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία.....

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. Ιδιωτικοποιούν όλα τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.


Πηγή : ksipnistere

Τα χρέη όλων των Δήμων της χώρας (αναλυτική λίστα)

Το συνολικό χρέος των δήμων μέχρι σήμερα φτάνει σε 1.742.135.952 ευρώ.

Τα χρέη του κάθε Δήμου της χώρας ξεχωριστά -όπως προκύπτουν από στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος- έχουν ως εξής

Ο πληθωρισμός τραβάει την ανηφόρα

Άνοδο του πληθωρισμού καταγράφει η Ελληνική Στατιστική Αρχή καθώς το Δεκέμβριο έφτασε το 5,2% έναντι 4,9 που ήταν τον αμέσως προηγούμενο μήνα.

Ο μέσος δείκτης του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2010 – Δεκεμβρίου 2010, σε σύγκριση με τον ίδιο δείκτη Ιανουαρίου 2009 – Δεκεμβρίου 2009 παρουσίασε αύξηση 4,7% ενώ τα προηγούμενα δωδεκάμηνα η αύξηση ήταν 1,2%. Η κύρια αύξηση του πληθωρισμού προέρχεται από την αύξηση του ΦΠΑ και το φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα.

Πέφτουν οι υπογραφές στο deal με το Κατάρ για το Ελληνικό

Κλείδωσε σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία με εμίρηδες του Κατάρ για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Τις επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, να ανακοινωθούν και επισήμως οι λεπτομέρειες της διακρατικής συμφωνίας, τι έργα προβλέπει, ποιες θα είναι οι χρήσεις που θα προκριθούν, πόσα χρήματα θα βάλουν οι Καταριανοί και για πόσα χρόνια θα αναλάβουν την αξιοποίηση της έκτασης.

Η κυβέρνηση χρειάζεται όσο ποτέ μια μεγάλη συμφωνία για να αναστρέψει το κλίμα στην οικονομία και κυρίως για να δείξει ότι γίνονται επενδύσεις που θα φέρουν δουλειές και χρήματα στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μετέβη ο ίδιος στο Κατάρ για να ρυθμίσει τις τελικές λεπτομέρειες.

Η συμφωνία θα γίνει με. fast track διαδικασίες, χωρίς δηλαδή διαγωνισμούς, επιβεβαιώνοντας παλαιότερο ρεπορτάζ του ered.gr που έκανε λόγο για απευθείας ανάθεση του Ελληνικού στους Καταριανούς. Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία θα είναι "πακέτο" μαζί με άλλα έργα στην περιφέρεια της χώρας ή με εκδήλωση ενδιαφέροντος για διαγωνισμούς όπως το Καϊμακτσαλάν.
Πηγή : ksipnistere.blogspot

Πανάκριβο το κόστος δανεισμού για την περιφέρεια της ευρωζώνης

Η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη δευτερογενή αγορά περιόρισε τις πιέσεις στις αποδόσεις των ομολόγων των χωρών της περιφέρειας της ευρωζώνης, αλλά η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα τεταμένη, εν όψει της αυριανής δημοπρασίας ομολόγων από την Πορτογαλία.

Χαρακτηριστικό της έντασης είναι το γεγονός ότι οι αποδόσεις των ομολόγων στις παραπάνω χώρες διαμορφώνονται σε υψηλά επίπεδα.

Στην Πορτογαλία, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών επενδυτών και αναλυτών, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου της ήταν σήμερα το πρωί πάνω από το 7%, επίπεδο που δεν θεωρείται διατηρήσιμο.

Στην Ελλάδα, το spread του 10ετούς ομολόγου σε σχέση με τον αντίστοιχο γερμανικό τίτλο διαμορφώνεται στις 972 μονάδες βάσης (9,72%) - ενώ χθες το απόγευμα είχε υποχωρήσει και στις 960 μονάδες βάσης - και η απόδοσή του στο 12,60%.

Στην Ισπανία και την Ιταλία, οι οποίες θα προχωρήσουν μεθαύριο σε δημοπρασίες ομολόγων, για να χρηματοδοτήσουν ένα μέρος των δανειακών αναγκών τους, που υπολογίζονται συνολικά σε περίπου 400 δις ευρώ για το 2011, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου έφθασε στο 5,58% και στο 4,92%, αντίστοιχα.

Ενίσχυση των πιέσεων εκδηλώνεται και στο Βέλγιο, την τρίτη κατά σειρά χώρα της ευρωζώνης με το υψηλότερο δημόσιο χρέος, όπου το spread του 10ετούς τίτλου διαμορφώνεται στο 4,26% και το spread στις 136 μονάδες βάσης.

Ημέρες 1997 στο Χ.Α.

Στα χαμηλότερα επίπεδα από τις αρχές του 1997 υποχώρησε τη Δευτέρα η χρηματιστηριακή αγορά καθώς οι τιμές των μετοχών βρέθηκαν σε κλοιό πιέσεων, εν μέσω αρνητικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, που προκαλούν οι δημοσιονομικές ανησυχίες και οι αναφορές για ένταξη της Πορτογαλίας στον μηχανισμό στήριξης.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.354,63 μονάδες σημειώνοντας απώλειες σε ποσοστό 2,60% με την αξία των συναλλαγών να ανέρχεται στα 96,931 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε απώλειες σε ποσοστό 3,50%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 2,93% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 4,18%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης με άνοδο έκλεισαν μόνο οι μετοχές του ΟΠΑΠ(+3,09%) και του ΟΤΕ (+0,74%), ενώ αμετάβλητη έκλεισε η μετοχή της ΔΕΗ.

Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες κατέγραψαν οι μετοχές της Eurobank(-9,72%), του Τ.Τ (-8,09%), της Alpha Bank(-8,08%), της Εθνικής (-6,62%), της MIG(-6,25%).

Από τους επιμέρους δείκτες άνοδο κατέγραψαν μόνο οι δείκτες των Ταξιδιών +2,60% και των Τηλεπικοινωνιών +0,74%.

Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Τραπεζών -6,56%, της Υγείας -5,48% και των Χημικών -5,42%.

Στο σύνολο των υπό διαπραγμάτευση μετοχών 31 κινήθηκαν ανοδικά, 126 πτωτικά και 45 παρέμειναν σταθερές.

Έκλεψαν Α.Τ.Μ., αλλά δεν μπόρεσαν να το ανοίξουν

Με συρματόσχοινα προσπάθησαν να κλέψουν ένα Α.Τ.Μ. στο Μενίδι, τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες.

Ωστόσο, δεν είχαν προβλέψει πώς θα το ανοίξουν και, μολονότι κατάφεραν να το αποκολλήσουν και να το μεταφέρουν πιθανότατα με φορτηγό, το εγκατέλειψαν σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ, χωρίς να αφαιρέσουν το περιεχόμενό του.

Οι δράστες αναζητούνται.

H αποκωδικοποίηση του DNA έσωσε αγόρι από σπάνια ασθένεια

Για πρώτη φορά, η τεχνική της αποκωδικοποίησης της ακολουθίας του DNA έσωσε τη ζωή ενός παιδιού.

Ο μικρός Νίκολας Βόλκερ από το Μάντισον του Ουισκόνσιν στις Η.Π.Α. είναι ο πρώτος άνθρωπος του οποίου η γονιδιακή ακολουθία αποκωδικοποιήθηκε, για να διαγνωστεί η ασθένειά του, και φαίνεται πως, όταν πρόκειται για σπάνιες νόσους που είναι δύσκολο να διαγνωστούν, η αποκωδικοποίηση της ακολουθίας του DNA µπορεί να δώσει τη λύση.

Όπως περιγράφεται στην εφημερίδα «Τα Νέα», η σπάνια ασθένεια του μικρού έγινε αντιληπτή το 2007. Ο Νίκολας ήταν μόλις δύο ετών, όταν οι γιατροί στο Ιατρικό Κολέγιο του Ουισκόνσιν αποφάσισαν να αποκωδικοποιήσουν την ακολουθία των γονιδίων του, πιστεύοντας ότι η ασθένειά του µπορεί να οφείλεται σε γενετική μετάλλαξη.

Μήνες αργότερα, οι γιατροί βρήκαν τη µετάλλαξη που έµοιαζε να εξηγεί την κατάσταση του µικρού, αλλά και να υπαγορεύει τη θεραπεία µε µεταµόσχευση αίµατος του οµφάλιου λώρου στον µυελό των οστών.

«Είμαι καλά, νομίζω τον νίκησα»

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα, ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός Michael Douglas εμφανίστηκε στο talk show με τίτλο «Today» και μίλησε στον Matt Lauer για την περιπέτεια της υγείας του.

Ένα μέρος της συνέντευξης θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ και ολόκληρη η συνέντευξη την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις επτά το απόγευμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του NBC.

Ο Douglas είπε στο Lauer: «Υπάρχουν πιθανότητες να τον έχω νικήσει τον καρκίνο». Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, ο επιτυχημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει χάσει περίπου 12 κιλά και ανέφερε πως θα συνεχίσει να εξετάζεται μηνιαίως, αλλά, παρ' όλα αυτά, πλέον είναι ήρεμος και νιώθει μια ανακούφιση έπειτα από έξι μήνες.

Κοιτάει μπροστά και χαίρεται που έχει στο πλευρό του την οικογένειά του και τους φίλους του.

Στις ΗΠΑ φυλακίζουν τους πολιτικούς. Στην Ελλάδα;

Δικαστήριο καταδίκασε σε τριετή κάθειρξη τον πρώην επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Τομ Ντιλέι, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ξέπλυμα χρήματος και για συνωμοσία με σκοπό το ξέπλυμα χρήματος....

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της πολιτικής, Ντιλέι, κρίθηκε ένοχος στις 24 Νοεμβρίου για ξέπλυμα 190.000 δολαρίων για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας υποψηφίων των Ρεπουμπλικάνων στην Πολιτεία του Τέξας το 2002.
 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Στην Ελλάδα οι Βουλευτές μας κάνουν βόλτες με τις αμαξάρες τους, ΤΡΩΝΕ (ότι έχει απομείνει) και δε τους αγγίζει ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!

Ποιες είναι οι 10 αλλαγές στο νέο Λύκειο;

Λιγότερα μαθήματα, περιορισμός γενικής παιδείας. Κρατήστε αυτά τα δύο σημεία γιατί σύντομα θα επανέλθουμε και θα αναλύσουμε τα ρεζιλίκια και την ξεφτίλα του υπουργείου!!

Ένα νέο λύκειο επιχειρεί να φτιάξει το υπουργείο Παιδείας που συζητά δέκα νέες αλλαγές.

Αυτήν τη στιγμή οι αρμόδιες επιτροπές του υπουργείου μελετούν με βάση συγκεκριμένο κόστος υλοποίησης, εάν η τελική πρόταση θα μπορεί να εφαρμοσθεί ολοκληρωτικά και με τον ίδιο τρόπο από το Κολωνάκι μέχρι και το Καστελόριζο.

Το «νέο λύκειο» θα βασιστεί στο τρίπτυχο λίγα μαθήματα, δραστικός περιορισμός της γενικής παιδείας και εξειδίκευση ανά κύκλο μαθημάτων. Το καινούργιο σχολείο ξεκινά από την Α' Λυκείου του Σεπτεμβρίου 2011 με ένα μικρό εύρος αλλαγών στα προγράμματα σπουδών, ενώ η τελική πρόταση του «νέου λυκείου» θα δοκιμαστεί πιλοτικά την ίδια περίοδο σε 150 σχολεία ανά τη χώρα.

Το Εθνικό Απολυτήριο, με κύκλους μαθημάτων όμως αυτήν τη φορά, επανέρχεται πανηγυρικά στο προσκήνιο και πάλι, 15 χρόνια μετά την πρώτη ανακοίνωσή του. Με προσαρμογές που δεν θα ξεπεράσουν το 20 με 40% του παλαιού σχεδίου, το Εθνικό Απολυτήριο, που θα έχει ισχύ «baccalaureate», έρχεται από το 2013-2014 να αντικαταστήσει το υφιστάμενο πλαίσιο εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Κάθε νέος που θα παίρνει το Εθνικό Απολυτήριο θα μπορεί να εισάγεται σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Θα υπάρχει εγγυημένο ποσό από το κράτος, το οποίο θα κατευθύνεται στο δημόσιο Ίδρυμα που θα τον δέχεται. Τα πανεπιστήμια θα χρηματοδοτούνται ανάλογα με τον αριθμό των φοιτητών που θα δέχονται. Ο προκαθορισμένος δε από το κράτος αριθμός εισακτέων θα καταργηθεί.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή προτείνει σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία:
-να αυξηθούν οι ώρες διδασκαλίας της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Λογοτεχνίας κατά δύο ώρες
-να ενισχυθούν οι ώρες διδασκαλίας των Αγγλικών και στις τρεις τάξεις του Λυκείου σε τρείς ώρες την εβδομάδα
-να μειωθεί ο αριθμός των γνωστικών αντικειμένων τα οποία εντάσσονται σε ομάδες μαθημάτων ως προς το περιεχόμενό τους (πχ μαθηματικά, αρχαιογνωσία κλπ)
-να αυξηθεί ο αριθμός των μαθημάτων επιλογής και να μειωθούν τα υποχρεωτικά μαθήματα στη Β και Γ λυκείου
-να εισαχθούν δύο επίπεδα στη διδασκαλία ορισμένων μαθημάτων ανάλογα με τις δυνατότητες του μαθητή
-να εισαχθούν νέα μαθήματα μέσω της ζώνης «Τέχνη και Πολιτισμός» και μέσω «Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών» που εντάσσονται στο πρόγραμμα σπουδών του Λυκείου
-να αυξηθούν οι επιλογές στη διδασκαλία ξένων γλωσσών
-να εισαχθούν νέες τεχνολογίες
-να αλλάξει ριζικά το μοντέλο διδασκαλίας και να ενισχυθεί η μέθοδος της συνεργασίας
-να εισαχθεί η ερευνητική εργασία την οποία θα κάνει ο μαθητής με την βοήθεια καθηγητή-συμβούλου.
Πηγή : 24GR.blogspot

Βρήκαν ποια είναι η Μόνα Λίζα!

Ιστορικός τέχνης γνωρίζει και την πόλη που απεικονίζεται στο φόντο. Μια ιταλίδα ιστορικός τέχνης ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο γύρω από την τοποθεσία που φαίνεται στο φόντο του διασημότερου πίνακα του Ντα Βίντσι, τη Μόνα Λίζα

Για αιώνες το αινιγματικό χαμόγελο της Μόνα Λίζα έχει «προκαλέσει» τους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι ανέπτυξε πολλές θεωρίες και προτάσεις για την «ιστορία» πίσω από το αριστούργημα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Το Δεκέμβριο ιταλοί ερευνητές ανακάλυψαν ένα μυστικό κώδικα αποτελούμενος από αριθμούς και γράμματα στα μάτια της Μόνα Λίζα και στη γέφυρα που απεικονίζεται στο φόντο του πίνακα, πάνω από τον αριστερό της ώμο.
Η ιστορικός τέχνης Carla Glori υποστηρίζει ότι το πέτρινο γεφύρι στο φόντο, όπου ύστερα από υψηλή ανάλυση διακρίνεται αμυδρά ο αριθμός 72, είναι αυτό που υπάρχει πάνω από τον ποταμό Trebbia στην πόλη Bobbio, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Piacenza.
Η θεωρία της Glori μπορεί να «επηρεάζεται» από το δημοφιλέστατο βιβλίο του συγγραφέα Dan Brown «Κώδικας Ντα Βίντσι», όπου αναφέρεται ότι στα μάτια της Μόνα Λίζα «κρύβεται» το μυστικό για το πού βρίσκεται το Άγιο Δισκοπότηρο, που χρησιμοποίησε ο Ιησούς στο Μυστικό Δείπνο.
Η ίδια λέει με σιγουριά ότι η γυναίκα που απεικονίζεται στον πίνακα είναι η Bianca Giovanna Sforza, κόρη του Ludovico il Moro, ενός ευγενή που ζούσε πριν από 500 στην πόλη Bobbio, ενώ τα αρχικά “S” και “G”που εντόπισαν οι ιταλοί ερευνητές στα μάτια της είναι τα αρχικά του ονόματός της.
Τις αντιρρήσεις του για τη θεωρία της Carla Glori εξέφρασε ο συνταξιούχος καθηγητής του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ο οποίος έχει μελετήσει πολύ το συγκεκριμένο πίνακα, Martin Kemp.

Πηγή : topeiraxtiri.gr

Όχι άλλοι θάνατοι παιδιών στο Ωνάσειο

Διαβάστε το συγκλονιστικό email που λάβαμε από την μητέρα της μικρής Μαρίας-Ελένης που χάθηκε τόσο άδικα πριν λίγους μήνες, εξαιτίας της Ελληνικής γραφειοκρατίας

Χίλια παιδιά γεννιούνται στην Ελλάδα κάθε χρόνο με συγγενείς καρδιοπάθειες. Οι συγγενείς καρδιοπάθειες δεν είναι σπάνιες παθήσεις και τα αίτια εμφάνισης τους είναι άγνωστα.
Πολλές από τις καρδιοπάθειες αυτές, αντιμετωπίζονται χειρουργικά και με μεγάλη επιτυχία στα νοσοκομεία της Ελλάδας. Κάποιες πιο σπάνιες και σύμπλοκες καρδιοπάθειες δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν στην Ελλάδα με επιτυχία και οι ασθενείς πρέπει να μεταβούν σε πιο εξειδικευμένα και έμπειρα νοσοκομεία του εξωτερικού.


Στην χώρα όμως που δεν γίνεται κανένας έλεγχος και ο καθένας κάνει ότι θέλει, οι γιατροί επιμένουν να τις αναλαμβάνουν λέγοντας ψέματα στους.....

Στον Μέσι η Χρυσή Μπάλα

Το... έκαναν τελικά στη FIFA και η Χρυσή Μπάλα πήγε στον Λιονέλ Μέσι. 

Ούτε Τσάβι, ούτε Ινιέστα λοιπόν... Ο Αργεντινός "μάγος" της Μπαρτσελόνα πήρε το βραβείο για δεύτερη σερί χρονιά, αφήνοντας τους συμπαίκτες του στους "μπλαουγκράνα" στα... κρύα του λουτρού.

Απαγορεύονται τα τατουάζ, τα στενά ρούχα και τα νύχια

Η Τεχεράνη αποφάσισε να θέσει στους φοιτητές ορισμένων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ενδυματολογικές απαγορεύσεις προκειμένου να προλάβουν την ανήθικη συμπεριφορά των φοιτητών αφότου ανήλθε στην εξουσία ο νυν πρόεδρος της χώρας, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

Μεταξύ άλλων απαγορεύεται στις γυναίκες "να φορούν καπέλα χωρίς μαντίλες, στενά και κοντά τζιν και σκουλαρίκια σε όλο το σώμα εκτός από τ' αυτιά". Εκτός νόμου τίθενται επίσης τα τατουάζ, τα μακριά νύχια, τα αυτοκόλλητα κοσμήματα δοντιών, τα στενά πανωφόρια και τα φωτεινά χρώματα στα ρούχα.

Στους άνδρες απαγορεύεται στο εξής να βάφουν τα μαλλιά τους, να βγάζουν τα φρύδια τους, να φορούν στενά ρούχα, πουκάμισα με "πολύ κοντά μανίκια" και κοσμήματα. Οι αρχές συνήθως εκδίδουν απαγορεύσεις ενόψει του καλοκαιριού, όταν οι γυναίκες φορούν πιο ελαφρά ρούχα και πολύχρωμες μαντίλες. Τα τελευταία χρόνια όμως οι κανόνες έχουν επεκταθεί και στη χειμερινή μόδα. Οι σκληροπυρηνικοί πιέζουν για πιο αυστηρούς ελέγχους στην "ανήθικη συμπεριφορά" των φοιτητών

36χρονη μητέρα κατηγορείται για ασέλγεια σε 13χρονο!

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε μια 36χρονη γυναίκα, η οποία πέταξε από τη μία πόλη της Αμερικής σε άλλη, με μόνο σκοπό να κάνει σεξ με έναν 13χρονο, τον οποίο γνώρισε, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια στο Ίντερνετ.

Η Rachel Ann Hicks κρατείται από τις αστυνομικές αρχές με τις κατηγορίες για παρενόχληση και βιασμό ανηλίκου. Σύμφωνα με την έρευνα, η 36χρονη γυναίκα γνώρισε τον νεαρό σε ένα Live chat του X-Box. Η αρχικά διαδικτυακή συνομιλία, πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε τηλεφωνήματα, μηνύματα, e-mail και ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Hicks, που μένει στο Lake Forest της California, είπε στον ανήλικο πως είναι 23 χρονών και όχι 36, όπως είναι κανονικά. Όπως υποστηρίζει η αστυνομία, η μητέρα δυο παιδιών, πέταξε μέχρι το Maryland, όπου συνάντησε τον νεαρό μαθητή και έκαναν σεξ την Ημέρα των Ευχαριστιών. Λίγο καιρό αργότερα, οι γονείς του αγοριού, ανακάλυψαν τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε η Hicks στο κινητό του μαθητή και εκείνος τελικά ομολόγησε όλη την αλήθεια.

Αν και η Hicks χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, η αστυνομία κατάφερε εύκολα να την εντοπίσει. Τώρα εξετάζουν και την πιθανότητα δεύτερου θύματος, ενός αγοριού, επίσης κάτω των 18, από την California.