ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟ E-MAIL ΜΑΣ

Καθαρίστε γρήγορα και εύκολα τη λερωμένη οθόνη σας. Πατήστε εδώ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

"Κιβωτός του Κόσμου" - Για πρώτη φορά σε πολυχώρο μη παράσταση "Η Χώρα με τους παράξενους ανθρώπους"

Η «Κιβωτός του Κόσμου» πραγματοποιεί την πρώτη της επαγγελματική θεατρική παράσταση στον πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων στο Νέο Κόσμο, Τιμοκρέοντος 6Α, Ν. Κόσμος, Αθήνα.
 Η θεατρική μας ομάδα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Παναγιώτας Βλαντή παρουσιάζει μία θεατρική διασκευή βασισμένη στο κείμενο του Νικόλα Ανδρικόπουλου «Η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους».

Ώρες παράστασης :
Παρασκευή 14/1/2011 στις 9:00μμ
Σάββατο 15/1/2011 στις 9:00μμ
Κυριακή 16/1/2011 στις 7:00μμ

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.

Μαζί με μια ομάδα εθελοντών που πλαισιώνουν ανιδιοτελώς τον πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά με διάθεση προσφοράς και αγάπης, η «Κιβωτός του Κόσμου» συγκεντρώνει σήμερα περίπου τα 300 παιδιά, από βρέφη έως 18 ετών σχηματίζοντας έτσι μια πολυθρησκευτική και πολυπολιτισμική κοινότητα που ανθεί και μεγαλουργεί στο κέντρο της Αθήνας.

Στόχος της «Κιβωτού» δεν είναι η ιδρυματοποίηση των παιδιών, αλλά η φροντίδα τους (σίτιση, ένδυση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη), καθώς παραμένουν με τις οικογένειές τους. Για την επίτευξη του, ενισχύονται μηνιαίως με οικονομικά βοηθήματα οι άστεγες, αλλά και οι άπορες μητέρες, προκειμένου να πληρώνουν μισθώματα μικρών κατοικιών, λογαριασμούς νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ ταυτόχρονα γίνονται προσπάθειες ανεύρεσης εργασίας για τις άνεργες μητέρες, ώστε να πάρουν τη ζωή τους, αλλά και την ευθύνη των παιδιών τους στα χέρια τους.

Ελπίζουμε στη συμπαράσταση όλων για να στεφθεί το εγχείρημα μας με επιτυχία.
Ας ανταποκριθούμε όλοι στο κάλεσμα ελπίδας, επιτέλους…

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου